Een berichtje van een cliënt bij zijn afscheid

Datum: donderdag, oktober 15, 2020 – 14:38

Beste Voedselbank De Ronde Venen, mijn wel gemeende excuses, heb me ontzettend vergist en stomme fout gemaakt. Ik dacht dat ik jullie een paar weken geleden al een bericht had gestuurd hierover, maar kom er nu pas achter dat ik wel had geschreven maar nooit af had gemaakt en verstuurd. Ik wou jullie laten weten dat ik verhuisd ben tijdelijk weer terug naar Mijdrecht en in de huidige situatie graag wil stoppen bij de voedselbank om meer op mijn eigen benen te leren gaan staan.

Ik wil jullie uit het diepste van mijn hart ontzettend bedanken voor alles wat jullie de afgelopen jaren hebben gegeven aan mij. Het eten, de steun in moeilijke tijden en ziekte, de wijsheid en de lessen over zaken in het leven waar ik geen raad mee wist,  altijd open en klaar staan en vooral alle liefde die jullie gegeven hebben.

Ik weet niet goed hoe het uit te drukken, maar jullie hebben de moeilijkste periode van mijn leven draagbaar gemaakt.

Dank jullie allemaal.