Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de Voedselbank De Ronde Venen.

Op dit moment zoeken wij naar ondersteuning voor:

Laden/lossen op de woensdagmiddag; het laden en lossen van de vrachtwagen die de prodcuten naar de lokatie in Abcoude brengt. Ben je beschikbaar tussen 16.00 -16.30 uur en van ongeveer 18.30-19.00 uur en woon je in de omgeving van de Karekiet in Mijdrecht? Dan is jouw hulp zeer welkom.

Op woensdagochtend kunnen we ook ondersteuning gebruiken voor het ontvangen van goederen en het inrichten van de winkel. Ben je wekelijks of twee-wekelijks beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact.

Ben jij geïnteresseerd en handig in autotechniek? Onze vrachtwagenbeheerder zoekt een vervanger die bij zijn afwezigheid de taken kan overnemen.

Heb je interesse in andere taken? Laten we dan samen kijken hoe we jouw talenten kunnen inzetten. De werkzaamheden van de Voedselbank De Ronde Venen vinden voornamelijk plaats op woensdag en donderdag. Ben je die dagen regelmatig overdag beschikbaar, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. 

Voor alle functies geldt dat je goed wordt ingewerkt door een enthousiast en gezellig team vrijwilligers. Daarnaast doe je een leuke ervaring op die je misschien in je maatschappelijk leven weer kunt gebruiken.

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Voedselbank de Ronde Venen, neem dan vrijblijvend contact op met Lisette Spoelder, bestuurslid HRM via het e-mailadres vrijwilligers@voedselbankderondevenen.nl.