Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de Voedselbank De Ronde Venen.

Op dit moment zoeken wij naar ondersteuning voor:

Schoonmaakhulp
Op vrijdagochtend van 9.00-11.00 uur worden de ruimtes van Voedselbank in Mijdrecht schoongemaakt. De werkzaamheden bestaan uit stofzuigen, dweilen en het afnemen van de tafels en karren.
Ben je beschikbaar om dit eens in de maand (of vaker) te doen? Dan komen we graag met je in contact.

Voorbereiding uitgifte
Ben jij op woensdagochtend en/of donderdagochtend beschikbaar? Wij zoeken altijd vrijwilligers om de inkomende goederen te verwerken en de uitgifte voor te bereiden.
Het is belangrijk dat je fysiek fit bent, want het is hard werken en ook tillen hoort bij de werkzaamheden.
Heb je leidinggevende ervaring? Wellicht zou je na een inwerkperiode ook in aanmerking kunnen komen voor de functie van Dagcoördinator.

Overige functies
Heb je interesse in andere taken? Laten we dan samen kijken hoe we jouw talenten kunnen inzetten. De werkzaamheden van de Voedselbank De Ronde Venen vinden voornamelijk plaats op woensdag en donderdag. Ben je die dagen regelmatig overdag beschikbaar, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. 
Voor alle functies geldt dat je goed wordt ingewerkt door een enthousiast en gezellig team vrijwilligers. Daarnaast doe je een leuke ervaring op die je misschien in je maatschappelijk leven weer kunt gebruiken.

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Voedselbank de Ronde Venen, neem dan vrijblijvend contact op met Lisette Spoelder, bestuurslid HRM via het e-mailadres vrijwilligers@voedselbankderondevenen.nl