Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de Voedselbank De Ronde Venen.

Op dit moment zoeken wij naar ondersteuning voor:

Leidinggevenden voor (het voorbereiden van de) uitgifte en de ontvangst producten:
Op woensdagochtend en donderdagochtend van 8.30-13.00 uur en donderdagmiddag kunnen we ondersteuning gebruiken voor het leidinggeven van het proces voor ontvangen van goederen, het inrichten van de winkel en de uitgifte. Ben je wekelijks of twee-wekelijks beschikbaar en heb jij leidinggevende kwaliteiten, dan komen we graag met je in contact!

Autotechnicus
Ben jij geïnteresseerd en handig in autotechniek? Onze vrachtwagenbeheerder zoekt een vervanger die bij zijn afwezigheid de taken kan overnemen.

Overige functies
Heb je interesse in andere taken? Laten we dan samen kijken hoe we jouw talenten kunnen inzetten. De werkzaamheden van de Voedselbank De Ronde Venen vinden voornamelijk plaats op woensdag en donderdag. Ben je die dagen regelmatig overdag beschikbaar, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. 
Voor alle functies geldt dat je goed wordt ingewerkt door een enthousiast en gezellig team vrijwilligers. Daarnaast doe je een leuke ervaring op die je misschien in je maatschappelijk leven weer kunt gebruiken.

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Voedselbank de Ronde Venen, neem dan vrijblijvend contact op met Lisette Spoelder, bestuurslid HRM via het e-mailadres vrijwilligers@voedselbankderondevenen.nl