Uitgifte dubbel pakket 16 april

Datum: maandag, april 13, 2020 – 12:44

De afgelopen weken was onze Voedselbank Winkel gesloten. Gelukkig hebben we wel alle weken onze versproducten kunnen uitdelen aan al onze gezinnen, door de tassen flink te vullen met alle gekregen artikelen.

Deze werkwijze zal voorlopig zo blijven, zo lang de 1.50 meter van toepassing is, immers onze winkelpaden zijn niet ruim genoeg. Dat vangen we op door buiten op het bord te schrijven wat er deze week te verkrijgen valt, het gezin kan dan zelf de keuze aangeven en onze “shoppers” doen de gevraagde producten in de tas. Fijn dat het zo kan.

Uitgifte 16 april

Deze week zal net als in maart, een dubbel pakket worden uitgereikt aan houdbare producten. Daarnaast, voor zover mogelijk versproducten .

U maakt uw keuze aan de hand van de lijst op het bord en geeft uw wensen door. Wij zullen uw tassen vullen. Neemt dus uw groente tas, boodschappentas en vriestas mee. Zonder vriestas kunnen wij u geen bevroren producten meegeven !!!

Via de cliëntentelefoon ontvangt u een app met de tijd waarop u uw pakket kunt halen. Vergeet u niet te bevestigen? Dan rekenen wij op uw komst.