Voedselpakketten

Wekelijks worden op woensdag (Abcoude) en donderdag (Mijdrecht en Vinkeveen) voedselpakketten uitgedeeld aan de gezinnen die het op dat moment financieel moeilijk hebben.

Op de maandag kunnen alle gezinnen die van onze voedselbank gebruik maken een extra uitgifte ter aanvulling op het wekelijkse pakket ophalen. Deze aanvulling bestaat uit brood, bolletjes, melk en vlees. Verder zijn er regelmatig, afhankelijk of en wat er beschikbaar is gekomen: aardappelen, groentes en overige versproducten.
Kom dus ook en haal je aanvulling op: elke maandag van 16:30 tot 17:30 uur bij de vestiging Eendracht 6 in Mijdrecht. 

Dit is allemaal mogelijk omdat de landelijke Vereniging van Nederlandse Voedselbanken waar wij bij zijn aangesloten regelt dat de grote levensmiddelenfabrikanten hun overtollige producten naar het verzameldepot in Rotterdam toesturen. Wij ontvangen elke week een zending uit Rotterdam. Bij onze voedselbank worden daar nog een aantal lokaal ingezamelde (vers) producten aan toegevoegd die ons door supermarkten in De Ronde Venen worden afgestaan. 
Wil je online een aanvraag indienen? Klik dan op de oranje toets “ik wil een pakket” bovenaan deze pagina. Wil je telefonisch contact opnemen? Bel dan: 06 8112 9347