Voedselpakketten

Wekelijks worden op woensdag (Abcoude) en donderdag (Mijdrecht en Vinkeveen) levensmiddelen (voedsel, verzorgingsmiddelen)  aangeboden aan de bij ons aangesloten gezinnen die het op dat moment financieel moeilijk hebben. In de locatie Mijdrecht hebben we een zelfbedieningswinkel en in de vestigingen Abcoude en Vinkeveen presenteren we het aanbod op mobiele zelfbedieningskarren.

Dit is allemaal mogelijk omdat de landelijke Vereniging van Nederlandse Voedselbanken waar wij bij zijn aangesloten regelt dat de grote levensmiddelenfabrikanten hun overtollige producten naar het verzameldepot in Rotterdam toesturen. Wij ontvangen elke week een zending uit Rotterdam. Bij onze voedselbank worden daar nog een aantal lokaal ingezamelde (vers) producten aan toegevoegd die ons o.a. door supermarkten in De Ronde Venen worden afgestaan. Ook staan lokale bedrijven ons bij in de verwerving van voedsel. 
Wil je online een aanvraag indienen? Klik dan op de oranje toets “ik wil een pakket” bovenaan deze pagina. Wil je telefonisch contact opnemen? Bel dan: 06 8112 9347